5 Simple Techniques For su kaçak tespiti

Wiki Article

Çatlak: Su kaçağı şikayetlerinin bir numaralı nedeni borularda ya da boruların birbirine bağlama yerlerinde hem çevresel etmenlerden hem de zaman aşımına bağlı olarak ortaya çıkabilen çatlaklar bulunmaktadır.

Bu noktada; tüm işlemlerinizde gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirsiniz. Sadece cihaz anlamında değil aynı zamanda çalışma arkadaşlarımız yönünden de tamamı profesyonellerden oluşan; her biri alanında uzmanlık kazanan takımımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

3K grup olarak 15 yılı aşkın süredir profesyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü inşaat işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön planda ise measurement hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer kesilip ek parça konarak onarımı yapılır.

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

Elbette semtimdeki sıhhi tesisat ustası da kazansın, fakat kazanırken kesin burasıdır, yok yok burasıdır, orası değilse burasıdır diyerek tahmin hesabı ile kırıp dökmesin.

Bu website, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Sizin tuvaletinizin tavanından bu parçanın değişmesi gerekli. Bu işlemi kırmadan su kaçağı tespiti ve su tesisatı bakımı yapan firmamız yapıyor. Bize ulaşırsanız detaylı bilgi alabilirsiniz

Bu da ek maliyetlere sebep olabilir. Siz de bu iki konuya dikkat ederek stetoskop ile su kaçağı tespiti evde yapabilirsiniz.

Termal kamera, bu alanda yaygın olarak kullanılan ekipmanlardan bir diğeridir. Su kaçağı tespiti Bağcılar ya da İstanbul’un farklı bölgelerinde bu cihazlar etkili olarak yapılır. Termal kameraların temel özelliği, sıcaklık farklarını tespit etmesidir.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve su kaçak tespiti sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Report this wiki page